tlfikon   Telefon: 22 88 88 95

​Kundeudtalelser

En ros til en meget faglig kompetent rådgivning, parret med en god service, serveret med et venlig smil og et stort hjerte, til at hjælpe dem, som har et behov for et høreapparat, det er Tina K. Rasmussen. Tusind tak!

- Carlo Gloy

Det er helt sikkert mit hørecenter fremover...


Tina er sød, en meget behagelig person, og tager sig den tid der skal til. Man føler sig ikke presset til noget, man mærker virkelig, at Tina har valgt dette fag, for at hjælpe mennesker, og ikke som andre for pengene. 


Jeg kan kun anbefale Hørecenter Als.

- Karin H jensen

Man skal lede rigtig længe for at finde den kompetence, indføling og hurtige ekspedition, man opnår hos Hørecenter Als.

Her bliver man også vejledt på det niveau, man befinder sig!

Jeg håber, rigtig mange vil gøre brug af Hørecenter Als og opleve det positive, jeg – og min mor på 94 år – oplever.

Tusind TAK Tina!

- Lene Hvid, Nordborg​

Jeg har brugt høreapparat i 40 år, og har indtil nu været godt tilfreds. Da jeg igen var berettiget til nye høreapparater fra det offentlige, fik jeg på høreklinikken besked på, at jeg ikke kunne få et af de nyeste apparater på markedet. Derfor besluttede jeg mig for, at kontakte et privat hørecenter.

Jeg brugte et år til at undersøge de forskellige fabrikater, og endte med at købe Widex 440 Unique hos Tina. Det var et forbavsende godt apparat, som opfyldte de krav jeg stillede.

Hos Tina fik jeg en fantastisk, professionel, venlig og meget kompetent behandling. Jeg fik lov til at prøve 2 forskellige Widex apparater, og fik at vide, at jeg endelig skulle ringe, hvis jeg havde spørgsmål, hvilket jeg flittigt benyttede mig af.

Jeg kan varmt anbefale, at hvis man har høreproblemer, så skal man henvende sig til Tina.

- Bent Poulsen 16.9.2016

Det var en dejlig og positiv oplevelse at være til høreprøve ved Tina hos Hørecenter Als. Jeg følte der var tid til mig da jeg havde brug for det og det gav mig ro at vide at der ikke var brug for høreapparater denne gang.

- Svend Rønnow​

Jeg har brugt høreapparater i 10 år, som jeg har fået igennem det offentlige, og det var jeg som sådan godt tilfreds med. Men jeg ville prøve noget andet, og det gjorde jeg så. Det var bare lykken. Jeg fik en professionel vejledning og betjening, der var tid til mig, og jeg følte mig tryg.


- Ellen

​Tina K. Rasmussen

Hørecenter Als​

Helgolandsgade 9
​6400 Sønderborg

Profil Optik

Stationsvej 6
​6430 Nordborg

- Her er vi hver torsdag.​

Telefon: 22 88 88 95

E-mail: tkr@hca​ls.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmanavn & CVR:

​Hørecenter Als ApS

CVR: 34489890

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 88 88 95

E-mail: tkr@hcals.dk